010-4323247          info@melanieshaarhoek.nl        

OVER KAPSALON MELANIE'S HAARHOEK

Ervaren kapster in Lombardijen

Melanie is al jarenlang een bekend gezicht in de kapsalons in Lombardijen. ze werktte eerst aan de Zenostraat en later aan de Molenvliet in Rotterdam-Zuid. In april 2011 kreeg Melanie de kans om deze kapsalon over te nemen. Een kans die zij niet wilde laten schieten! Na een flinke verbouwing opende kapsalon Melanie's Haarhoek op 5 April 2011 de deuren.

Uitstekende service & kwaliteit

In ons bedrijf zijn de behoeften van de klant van het grootste belang. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Hierdoor bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wij winnen graag ook uw vertrouwen door u de beste service aan te bieden die in onze bedrijfstak bestaat.

Kapsalon voor jong en oud

Door onze locatie in een seniorenflat kunt u denken dat wij alleen de geijkte watergolfjes en permanentjes doen. Ondanks dat wij hier uiteraard veel ervaring mee hebben, zijn wij absoluut allround. Van modern tot old-school, van een mooie onopvallende kleur tot de meest bizarre kleurstellingen, alles is mogelijk! Van de jongste kinderen tot de wat oudere dames en heren; onze klantenkring is zeer breed.
 

Behandelingen